Al passeig de Valldaura, a tocar de la plaça de la República, al barri de Porta, a Nou Barris, la borrasca ha fet caure un arbre amb el tronc esquinçat des de la base, com han documentat alguns usuaris de les xarxes socials. L’Ajuntament de Barcelona ha confirmat a betevé que no hi ha hagut cap ferit per aquesta caiguda. A la ciutat, amb els cops de vent, han caigut més arbres de carrers i parcs.

La borrasca que afecta Catalunya aquest dimarts ha deixat pluja a Barcelona de forma abundant, sobretot entre aquest dimarts al migdia i el vespre. A més de l’aigua, s’hi ha sumat el vent, que ha provocat un fort onatge de la mar. El vent ha assolit un cop màxim de 60 km/h a Gràcia i 67 km/h al Port de Barcelona, però s’ha notat a tota la ciutat.

La pluja continuarà demà

La situació a la ciutat de Barcelona s’estabilitza aquest vespre i la pluja es desplaçarà cap al nord, sobretot cap a les comarques gironines. La previsió per a dimecres apunta que tornarà a ser un dia plujós, sobretot entre la matinada i mitja tarda, i el temps s’estabilitzarà a partir de dijous.