salvador sostres
@fcbarcelona

Futbol Draft ha donat a conèixer la llista de candidats a formar part del seu Onze d’Or, formada per 99 futbolistes en categoria masculina i 55 en categoria femenina. Futbol Draft reconeix cada any els 11 millors futbolistes joves del futbol espanyol. 21 jugadors del Barça i set de l’Espanyol formen part de la llista de candidats.

Nodrida presència blaugrana entre els candidats

El Barça suma 15 aspirants a l’Onze d’Or en categoria masculina. És el cas d’Iñaki Peña, Arnau Tenas, Juan Miranda, Chumi, Jorge Cuenca, José Martínez, Oriol Busquets, Monchu Rodríguez, Ilaix Moriba, Jandro Orellana, Álvaro Sanz, Álex Collado, Abel Ruiz, Ansu Fati i Riqui Puig. En categoria femenina, són sis les candidates blaugrana: Gemma Font, Candela Andújar, Laia Codina, Patricia Guijarro, Aitana Bonmatí i Clara Armengol.

Set blanc-i-blaus a la llista

Set jugadors de l’Espanyol figuren a la llista de candidats. Cinc d’ells, en categoria masculina: Joan García, Ángel Fortuño, Víctor Gómez, Pol Lozano i Nico Melamed. Pel que fa a la categoria femenina, Anna Torrodà i Elena Julve són les jugadores blanc-i-blaves que aspiren a aparèixer a l’Onze d’Or.