Fa dos anys ja del seu darrer àlbum, així que ja tocava nova música: el mes de juny passat, Merche va publicar ‘Lo que me de la gana’, un cant a la llibertat i al feminisme presentat en format de doble senzill. Aprofitant aquest nou llançament, volem conèixer la Merche compositora, la Merche mare, la Merche d’avui, amb tot el que la mou, però també la d’ahir, amb la música que l’ha acompanyada sempre. No li falta energia ni bon humor, i això s’encomana!

I en una setmana que s’ha mostrat moguda i complicada pel festival Sónar, convidem també l’Alvva, DJ de Sant Sebastià que en els darrers mesos s’ha guanyat un bon lloc en l’oci nocturn de Barcelona gràcies a sales com Razzmatazz. El proper dissabte saltarà al SonarVillage, l’escenari gran de l’edició diürna del festival, i aprofitem la seva visita per explorar els sons que tenyeixen les seves sessions: l’època daurada del rhythm-and-blues i el hip-hop que tant celebra, també, en Jordi.

I on caben dos, hi caben tres… o quatre! Així que per acabar d’omplir l’habitació, fem entrar el Jan Aubert i l’Aleix Mestres, dos dels actors de ‘No marques las horas’, una peça de microteatre que vol posar de manifest l’estigma encara existent entorn el virus de la sida. Podeu gaudir-la fins aquest proper diumenge, correu!

Per si tot això us semblés poca cosa, us portem els nous vídeos de Miley Cyrus, Camila Cabello amb Mark Ronson o Ed Sheeran amb el raper Travis Scott.

Ritme frenètic a l’’Habitació 910’ de betevé. Us hi sumeu?