El coreògraf Thomas Noone torna a pujar sol a l’escenari. El 20 i 21 de juliol estrena ‘After the Party’, al SAT!. A més de dansa, l’artista s’atreveix amb la manipulació d’un titella, interpretació de text i escenes de clown.

L’espectacle ‘After the Party’ escenifica les reflexions que es fan de matinada quan tothom ha marxat de la festa i vol ser una metàfora de diferents moments de la vida. “Representa mirar cap enrere amb tot el que he fet amb la dansa i l’acceptació de cadascú amb els nostres defectes perquè estem plens de defectes”, explica el coreògraf.

Un gran titella

Thomas Noone ha creat aquesta peça teatral durant tres mesos amb la col·laboració d’especialistes per als diferents elements interpretatius. En ‘After the Party’, el ballarí fa una aposta arriscada amb la manipulació d’un titella construït pel brasiler Andre Mello i que representa el seu “alter ego”. “Aquest titella és molt més extravertit que jo a l’escenari. Francament jo ja soc major i no tinc la mateixa virtuositat que fa 10 anys i aquest titella em permet fer coses plàstiques que jo no podria“, reflexiona. Noone també ha comptat amb l’assessorament de l’actriu Montse Puga per a la dramatúrgia i el pallasso i actor Martí Torras en els recursos de clown.

El tercer solo de Noone

‘After the Party’ és el tercer solo de Thomas Noone. El 2014 va estrenar ‘As if I’ en una invitació del festival Sismògraf d’Olot i el 2016, amb motiu del 15è aniversari de la companyia Thomas Noone Dance, resident al SAT!, els ballarins de la companyia es van convertir en coreògrafs dels seu director.

Thomas Noone interpretarà aquesta peça a Maribor (Eslovènia), Barcelona i altres localitats nacionals. El mes de febrer del 2020 la tornarà a representar al SAT!