Manolo García ha desembarcat al Teatre Tívoli amb la gira acústica que va engegar fa vuit mesos. El del Poblenou cantarà tres cops més al teatre els dies 4, 10 i 11 de desembre, abans de fer-ho al Liceu el dia 14 (Suite Festival) i al Palau de la Música els dies 27 i 28 (Festival Mil·lenni). Tots els concerts han esgotat entrades.

Aquesta gira acústica era un vell somni del del Poblenou, que se sent, en paraules seves, “com un nen amb una joguina nova”. Els concerts duren tres hores i són un repàs exhaustiu al repertori de García en solitari i amb El Último de la Fila, però en clau acústica. No hi sonen guitarres elèctriques ni bateria, sinó una espanyola, un llaüt, una acústica, violí, viola i subtils percussions, entre d’altres instruments. “M’agrada que la sonoritat sigui variada, que hi hagi molts colors”, comenta el cantant

Manolo García, incombustible

El format de concert en teatre li permet també una proximitat diferent amb el públic. Al sisè tema ja ha baixat a la platea a saludar el públic mentre cantava. Eren molts els que volien donar-li la mà, però una senyora s’hi ha atansat per regalar-li un petit ram de flors.

Manolo García no vol que la gira, molt aplaudida arreu, caigui en l’oblit. Per això s’estan enregistrant alguns directes, que serviran per editar un disc. També està preparant nou disc d’estudi i un llibre de poemes, que es publicaran el 2020. Als seus 62 anys, el del Poblenou no para quiet. “Quan el que fas és una passió no pots parar”, afirma amb un somriure.