El treball a la barra característic del ballet, juntament amb la presa de consciència corporal del ioga i exercicis i moviments extrets del pilates. D’aquesta barreja en sorgeix el Soulbody, una nova activitat dirigida que estrenen aquest curs el CEM Bac de Roda, el CEM Júpiter i el CEM Maresme i que prové dels Estats Units. L’empresa responsable d’aquests centres, CET10, assegura que són els primers a Espanya a oferir aquesta disciplina creada per Stacey Vandiver i Ann Marie Barbour, especialistes en “fitness”. La idea del gimnàs és oferir una proposta innovadora i diferent als usuaris.

Soulbody: fusió de pilates, ioga i ballet

La nova activitat dirigida està basada en unes coreografies que regulen l’entrenament de manera progressiva. Aquesta és, de forma resumida, l’essència del SoulBody. Els entrenadors dels centres gestionats per CET10 han rebut una formació específica a càrrec de les creadores d’aquesta nova modalitat.

Des del CEM Bac de Roda expliquen que la nova activitat ha tingut una bona acollida entre els socis del gimnàs i que, ara mateix, disposa de més assistència que altres classes dirigides semblants. Els usuaris asseguren que els serveix per treballar i tonificar tant el tren inferior com el superior, com també millorar la flexibilitat, a banda de ser una nova opció per posar-se en forma més enllà de l’oferta habitual.