L'Odina es va fer càrrec d'aquest restaurant fa 25 anys. Cuina les receptes del seu pare, el naturista Nicolás Capo. I és un dels primers restaurants vegetarians que es van obrir a la ciutat. ODINA CAPO, propietària del restaurant L'Hortet "Ja era vegetarià i en aquesta senyora també li havien traspassat uns xicots que també eren vegetarians. És a dir, que si jo ha fet ara al gener 25 anys que el tinc, deu fer uns 45 anys que hi és." En el menú destaquen la lasanya de bolets, la paella vegetariana o les amanides, plats elaborats tenint en compte la incompatibilitat entre aliments. Una manera de cuinar que ara està de moda però que quan l'Odina va començar no era tan coneguda. ODINA CAPO, propietària restaurant L'Hortet "Venien més que res persones grans, a un li feia mal l'estómac, l'altre hemorroides, l'altre mal de cap. És clar, doncs deien: 'menjant més senzill milloraré'. I ara ve alguna persona gran, però són estudiants, gent d'oficines. Sempre amb la idea del que el meu pare em va aconsellar, em va transmetre. Ho tenim quasi tot biològic, que això és molt difícil, mantenir un preu tan econòmic i fer tota la compra que sigui biològica, no és fàcil." Fa deu anys l'Odina va deixar el negoci a mans de les filles, però no se n'ha desvinculat del tot. Ara dedica més temps a escriure llibres dedicats a la vida sana a través de l'alimentació i prepara una biografia del seu pare, fundador de l'escola Naturotròfica de Barcelona.

La filosofia de la propietària ve directament lligada amb la del seu pare, Nicolás Capo, un pioner de les teràpies naturals i autor de moltes de les receptes que encara a hores d’ara la família serveix al restaurant. A més, Capo és conegut per haver creat el primer grup naturista de Catalunya.