Brindis privilegiat a tocar del mar al nou restaurant de la Marina Port Vell. El OneOcean des de divendres que funciona a ple rendiment. ADRIÀ NIETO, director del restaurant OneOcean "Un restaurant molt juvenil, amb un servei molt ràpid, amb una terrassa privilegiada. Amb un preu que no és excessiu, uns 60-70 euros i funcionem sobretot com un tema privat. Això pertany a la Marina, és un club privat." Al club només hi poden accedir els propietaris i tripulants dels iots que atraquin a la Marina i els ciutadans que se'n facin socis. Ara bé, per obtenir l'acreditació s'ha d'omplir una sol·licitud que ha d'aprovar la direcció del centre. És una de les últimes instal·lacions que faltaven per enllestir a la nova Marina de luxe que, en espera de la inauguració oficial, ja es pot dir que està pràcticament acabada. Les embarcacions, d'entre cinc i 140 metres d'eslora, fa alguns mesos que hi amarren, i les tripulacions ja hi fan vida. S'hi estaran, ben bé, fins al mes de maig, quan, amb l'arribada del bon temps, els iots acostumen a sortir a navegar. Precisament, la voluntat d'exclusivitat del port -reforçada ara amb la inauguració del nou restaurant- és motiu de crítica per part de les associacions de veïns dels barris adjacents. A més, consideren, que pot perjudicar els establiments de la zona. ORIOL CASABELLA, AV Barceloneta "Perquè la Barceloneta ja està dotada suficientment de restaurants de luxe i de molta qualitat i nosaltres volem que aquest port de luxe ja que ens l'han imposat el govern de CiU i el PP que, com a mínim, repercuteixi en el barri." GALA PIN, AV de l'Òstia "I a més ens sembla un escàndol democràtic perquè aquest restaurant no estava en el pla inicial" Un consistori que, en canvi, considera la Marina un impuls important per a la zona. Quan es va aprovar el projecte es van quantificar en 2.000, els llocs de treball que s'originarien.

El restaurant i la cocteleria del club privat de la Marina Port Vell funcionen a ple rendiment des d’aquest cap de setmana. Són un total de 1.000 metres quadrats per al gaudi, sobretot, dels propietaris i tripulants dels iots de luxe que hi atraquen. Les associacions veïnals dels barris adjacents en critiquen l’exclusivitat i denuncien que el nou restaurant perjudica els establiments de la zona.

El club OneOcean és una de les últimes instal·lacions que faltaven per enllestir a la nova Marina de luxe que, en espera de la inauguració oficial, ja es pot dir que està pràcticament acabada. Les embarcacions, d’entre cinc i 140 metres d’eslora, hi amarren des de la tardor, i les tripulacions ja hi fan vida. S’hi estaran, ben bé, fins al mes de maig quan, amb l’arribada del bon temps, els iots acostumen a sortir a navegar.

El restaurant del OneOcean ofereix una carta de cuina principalment catalana, amb productes de temporada i un preu mitjà d’entre 60 i 70 euros. Té la supervisió del xef Llorenç Valls, del Mandarín Oriental, però està dirigit per Adrià Nieto. “És un restaurant amb un disseny juvenil i un servei molt ràpid”, explica Nieto. El restaurant és d’ús exclusiu dels socis. És a dir, els propietaris i tripulants dels iots de la marina i els ciutadans que ho sol·licitin. La petició, però, ha de ser expressament acceptada per la direcció del club.

Des que es va anunciar el projecte de la Marina Port Vell, les associacions veïnals dels barris del voltant s’hi han oposat enèrgicament. Ara, amb les obres pràcticament acabades, critiquen també l’obertura del nou restaurant. “La Barceloneta ja té prous restaurants de qualitat i nosaltres volem que aquest port de luxe (ja que ens l’han imposat el govern de CiU i el PP), com a mínim, repercuteixi en el barri”, argumenta Oriol Casabella, president de l’Associació de Veïns de la Barceloneta. Gala Pin, de l’Associació de Veïns de l’Òstia, el qualifica d’escàndol democràtic perquè “no estava inclòs en el pla inicial que va aprovar l’Ajuntament”.