La calor s’ha presentat aviat a Barcelona. L’increment de la temperatura ja ha inaugurat la temporada de platja i les piscines municipals no s’han volgut quedar enrere. Ha estat, especialment, el cas de la piscina de Can Dragó, que ha obert les portes una setmana abans del previst. Ho han fet per aprofitar el clima i, després dels primers nou dies, la valoració és positiva. El director del CEM Can Dragó, Víctor Benedí, espera que la iniciativa es pugui consolidar per repetir-la també les properes temporades de bany.

La revetlla de Sant Joan marca l’inici de temporada

A Barcelona hi ha una quarantena de piscines exteriors preparades per fer passar la calor. D’aquestes, n’hi ha 14 que són de titularitat pública i que han obert al públic des d’aquest diumenge. El dia de la revetlla de Sant Joan ha marcat el punt d’inici de la temporada d’aigua.

Piscines

La piscina de la Creueta del Coll i la platja de l’Eixample, tancades el 2019

Respecte de la llista de l’any passat, hi ha dues baixes. Es tracta, precisament, de dues opcions que eren clàssics de l’estiu barceloní. D’una banda, el llac del Parc de la Creueta del Coll estarà en obres fins l’any que ve per convertir-lo definitivament en piscina. D’altra banda, la platja de l’Eixample ha tancat definitivament per problemes de soroll.