Aquest diumenge s’ha inaugurat un rocòdrom al barri de Baró de Viver, aprofitant el mur que delimita el nou camp de futbol del Club Besòs Baró de Viver. La instal·lació s’ha creat amb la col·laboració de les entitats veïnals, el club de futbol, el servei d’interculturalitat municipal i el districte de Sant Andreu.

El veïnat del districte tindrà un rocòdrom d’accés lliure i apte per a totes les edats. Ubicat a l’altura del número 73 del carrer de la Ciutat d’Asunción, on es troba el nou camp de l’equip de futbol de Baró de Viver, conté dos “boulders” o blocs de dos metres i mig d’altura i vuit metres d’ample. En total, són 330 peces amb diferents colors i mides que permeten diverses rutes d’escalada. A més, s’hi ha instal·lat un paviment de cautxú amb sis centímetres de gruix per garantir la seguretat dels escaladors.

El rocòdrom s’ha decorat amb un mural de 15 metres de llarg i tres d’altura que ha comptat amb la col·laboració del club de futbol, les entitats veïnals i el servei d’interculturalitat. Dissenyat amb tècniques d’aerografia, inclou edificis del barri, el camp de futbol i jovent en monopatí.