millors coques sant joan 2022 Catalunya

Les coques són una de les protagonistes indiscutibles de la revetlla de Sant Joan. Els aparadors de les pastisseries de Catalunya ja comencen a omplir-se d’aquests dolços. Hi pots trobar la tradicional amb fruita confitada, de xocolata, de llardons o de crema, així com també algunes de més innovadores. Aquestes són les millors coques de Sant Joan 2022 a Catalunya, segons el concurs de l’agència Sr. i Sra. Cake.

La millor coca tradicional de Sant Joan, al barri del Clot

Massa mare amb 24 hores de repòs, una gran quantitat de mantega i aromes a pell de llimona, vainilla de Tahití i flor de taronger. Aquest són els ingredients estrella que han convertit la coca de fruita confitada del Forn Pastisseria Gil en la millor coca tradicional de Sant Joan 2022 a Catalunya. El jurat del concurs ha destacat que l’elaboració d’aquest dolç conserva tots els trets tradicionals i la perfecta disposició de les fruites confitades i els pinyons.

L’Atelier de Barcelona innova amb una coca de pastís Tatin

Si aquest Sant Joan vols sorprendre amb una coca diferent, l’Atelier Barcelona té una proposta d’allò més innovadora. El jurat de l’agència Sr. i Sra. Cake ha triat la coca d’aquesta pastisseria de la ciutat, elaborada amb pastís Tatin i brioix, com la més original de Catalunya.

La pastisseria Brunells elabora la millor coca de xocolata

La coca de xocolata de la pastisseria Brunells de Barcelona ha estat escollida com la millor d’aquesta categoria. El jurat ha destacat el format rodó d’aquestes postres, el cruixent de cacau, el gust de brioix i els matisos d’avellanes.

coca sant joan 2022

Triomf de la coca de llardons de la Pastisseria Viñallonga

Si ets un fanàtic de la coca de llardons, no et pots perdre la que ha preparat la Pastisseria Viñallonga, de Montornès del Vallès. Es tracta d’una coca cruixent amb un “sabor singular i equilibrat entre llardons, sucre i pinyons que deixa un regust refinat en boca”, conclou el jurat.

Èxit de la coca de crema i pinyons de la Pastisseria Cal Parra

La Pastisseria i Fleca Cal Parra, a Olost, elabora una de les millors coques de crema i pinyons. Els experts n’han destacat la quantitat i la disposició perfecta de la crema, que, tot i ser la protagonista d’aquest dolç, deixa ressaltar el gust dels pinyons quilòmetre zero.

coca sant joan 2022