(ACN/redacció) El restaurant Cuina Hermanos Torres ha entrat al selecte grup d’establiments catalans triestrellats per Michelin, en el qual trobem també el Celler de Can Roca, l’ABaC i el Lasarte. És un reconeixement al projecte culinari que els germans Torres, Sergio i Javier van obrir fa quatre anys a les Corts. “Estem molt feliços per la ciutat, la nostra ciutat, i no només per les tres estrelles que hem aconseguit, sinó també per les altres sis que hi ha hagut a Barcelona”, han afirmat al programa de betevé ‘Plaça Tísner’. Consideren que, ara per ara, s’està vivint un gran moment en el món culinari.

Aclaparats per la felicitacions

Han fet partícips del reconeixement de Michelin tot l’equip, la família i la clientela. De fet, han celebrat el premi al restaurant juntament amb els comensals, al final del servei de la tarda. “Des que hem baixat del tren a Barcelona, ens ha felicitat tothom pel carrer i el mòbil treu fum”, afegeixen uns germans Torres emocionats.

Es repten a continuar creixent

Tot i haver rebut la màxima distinció que un restaurant pot assolir, no es conformen a treballar per mantenir el nivell. “Són tres estrelles, però no ens plantem aquí. Tenim molt recorregut. Sempre hem dit que el restaurant ara mateix està al 70 % de les seves possibilitats”.