Arriba al Poblenou el crosspilates, la proposta d’un gimnàs de la zona, el Dynamicore, que combina la correcció de la postura del Pilates amb la intensitat del crossfit. La iniciativa és d’una fisioterapeuta i professora de Pilates que, a més, ofereix les classes en format reduït i en anglès a banda de català i castellà.

Fusió del Pilates i el crossfit

El Pilates era massa tranquil i el crossfit, massa exigent, segons les usuàries del gimnàs ubicat al Poblenou. Expliquen que busquen exercicis on es treballi la correcció de postura però que, a més, continguin una certa càrrega física. També que se senten més en forma gràcies a aquesta nova pràctica esportiva.

Des del centre asseguren que és una innovació barrejar aquestes dues modalitats. La idea, de fet, és de la fisioterapeuta, professora de Pilates i exregatista Miriam Carles-Tolrà. Assegura que són els primers a barrejar les dues disciplines i que l’objectiu és treballar la coordinació, l’agilitat, la força i l’equilibri incorporant exercicis de les dues modalitats. Les classes també es fan en anglès, a banda de català i castellà, i són d’assistència reduïda. La primera és gratuïta i es pot reservar plaça per assistir-hi per internet.