Un any més el Born Street Food ha aterrat a la plaça de pla de Palau amb una oferta gastronòmica diversa. Del 17 al 19 de juny, els xefs d’una vintena d’establiments han plantat paradeta al Born per mostrar la seva feina a tothom qui s’hi ha apropat. Acompanyats de música i rodejats d’una gran festa, els assistents han pogut gaudir de desenes de plats cuinats a peu de carrer.
La iniciativa, que s’inclou en la Festa Major de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, ha aplegat unes 15.000 persones. A més, aquest festival gastronòmic es tornarà a celebrar per la Mercè.
Cuines del món i producte de proximitat
Un dels reclams d’aquest esdeveniment és el producte de proximitat i la varietat de cuines del món. Alguns dels clàssics d’aquest festival són els arrossos de peix fresc de la Llotja de la Barceloneta del 1881 per Sagardi, les tapes creatives i de producte de Dani Rueda de Tapeo, els tacos mexicans del xef Joan Bagur de Oaxaca Cocina Mexicana o el pulled pork de Oriol Rovira de PORK… boig per tu, cuinat durant hores en la mateixa plaça, entre d’altres.