Tast Rambla

El Tast a la Rambla torna aquest dijous, 2 de juny, amb propostes d’alta gastronomia de 38 restaurants a preus populars. Després d’haver-se anul·lat el 2020 i d’una edició el 2021 marcada per les restriccions en l’aforament, aquest any espera apropar-se als bons resultats de l’edició d’abans de la pandèmia, quan es va assolir el rècord dels 670.000 visitants.

La fira gastronòmica s’allargarà fins al 6 de juny i ofereix 35 propostes de degustacions de restaurants, pastisseries, tapes i espais gastronòmics de la ciutat dividides en quatre zones: cuina d’autor, cuina tradicional, tapes i platets, i pastisseria.

Novetats: cuina en directe i una aula de tast

Entre les novetats d’aquest any hi ha cuina en directe, en què en grups reduïts de 18 persones es podran descobrir els secrets de les cuines convidades, que aquest any són la d’Astúries i la de Castella-la Manxa. També hi ha una aula de tast amb cuiners de gran renom aquest divendres, 3 de juny, a la tarda. En aquesta aula oberta al públic, Albert Roca parlarà de dolços amb identitats; Gonzalo Hernández, del restaurant Amar de Barcelona, parlarà del producte del mar com a punt de partida, i Carmen de la Maza, xef del restaurant La Pau, explicarà un projecte social amb la restauració.

Un tast pensat per als barcelonins

Pels Amics de la Rambla, organitzadors del tast, es tracta d’una activitat especialment pensada per als barcelonins. “Sempre intentem oferir atractius per a la gent de Barcelona. Sabem que els barcelonins, quan hi ha coses que s’ho valen, volen venir a la Rambla. Volem que la gent de la ciutat entengui que la inèrcia de l’èxit turístic no significa fer-los fora d’altres ofertes que estan especialment pensades per a ells“, afirma el president d’Amics de la Rambla, Fermín Villar.