tast a a rambla 2022

El centre de Barcelona torna a omplir-se de gastronomia amb el Tast a la Rambla 2022. Des d’aquest dijous i fins dilluns, 6 de juny, la fira oferirà 35 propostes de degustacions de restaurants d’alta gastronomia a preus populars. Si no te’n vols perdre cap detall, a continuació t’oferim cinc plats i tapes imprescindibles per esprémer al màxim el Tast a la Rambla 2022.

Comença el Tast a la Rambla 2022 a Barcelona, amb platets i tapes a preus populars

1. Xix kebab

Takeshi Somekawa i Albert Raurich, del Dos Pebrots, han preparat per al Tast a la Rambla 2022 un plat anomenat xix kebab, amb una presentació delicada i acurada.

kebab tast rambla 2022
Foto: Amics de la Rambla

2. Corbina a la brasa

El restaurant Fonda Espanya porta per al Tast a la Rambla 2022 un plat cridaner: corbina a la brasa sobre pa de pasta de full i salsa de mol·lusc.

corbina brasa tast rambla 2022
Foto: Amics de la Rambla

3. Ravioli d’ànec i ceps amb salsa de foie

Aquest plat és la proposta de Jordi Asensio, del Can Culleres. El ravioli d’ànec i ceps amb salsa de foie busca fer gaudir els comensals amb un plat original i ben vistós.

ravioli tast rambla 2022
Horari i on gaudir del Tast a la Rambla 2022: quins restaurants de Barcelona hi participen?

4. Arròs mar i muntanya

La sípia, la botifarra i l’allioli de pebre vermell fumat són els protagonistes de la proposta d’Àlex Jiménez i David Noguera, del Família Nuri. L’arròs mar i muntanya es pot tastar del 2 al 6 de juny.

arròs tast rambla 2022
Foto: Amics de la Rambla

5. Xocolata i passió

El Tast a la Rambla 2022 no només té lloc per a tapes i grans plats: les postres també s’hi fan un forat. És el cas de xocolata i passió, la proposta de Lluís Estrada Canal, de Mervier Canal. Una bona opció per culminar la jornada gastronòmica!

xocolata i passió tast rambla 2022
Foto: Amics de la Rambla