‘Amour’, al TNC fins al 25 de novembre

‘Amour’ és l’espectacle teatral per a tota la família que podeu veure al TNC i que ens fa reflexionar sobre la finíssima línia que existeix entre la desafecció i l’amor incondicional. Un cant al retrobament entre els qui són diferents, una crida a alliberar-nos dels prejudicis amb respecte, tolerància, amor, imaginació, temps, vellesa i experiència com a elements transformadors. Dissabte i diumenge, al TNC, per a nens i nenes a partir de 7 anys.

‘Ma, me, mi… Mozart’, a L’Auditori, aquest cap de setmana

‘Ma, me, mi… Mozart’ és el concert que ens proposen des de L’Auditori per a nens i nenes a partir de 2 anys per aquest cap de setmana. Es tracta d’un concert per apropar Mozart als més petits de la casa. En aquest concert, les obres del clàssic compositor són interpretades per sis músics amb instruments de totes les famílies.

El Més Petit de Tots, al Mercat de les Flors, aquest cap de setmana 

Dins del festival El Més Petit de Tots, dedicat a espectacles per a nens i nenes fins a 5 anys, aquest cap de setmana, el Mercat de les Flors podeu veure ‘Lulla’, un espectacle que ens mostra les cançons de bressol en formes noves i tradicionals. ‘Tuntu’, un espectacle de dansa fet per a persones amb discapacitats visuals, o ‘Jungla’, que planteja un viatge per un ecosistema en què poden aparèixer tot tipus d’éssers, formes, colors i sons.

El Més Petit de Tots, al SAT!, aquest cap de setmana

I al Sant Andreu Teatre, també dins del festival El Més Petit de Tots, aquest cap de setmana ‘Little night’, una experiència interactiva única per als més petits. Un terra pantalla interactiu en què els nens i les nenes són els protagonistes absoluts de la història. L’espectacle juga amb la nit, amb personatges fantàstics, amb humor, un punt absurd i surrealista. Aquest cap de setmana, al SAT!.

El Meu Primer Festival, a la Filmoteca, dissabte

Continua un cap de setmana més El Meu Primer Festival. Dissabte, a la tarda, a la Filmoteca, es programa una de les pel·lícules més especials d’aquesta edició: ‘The tower’. Un film delicat i molt ben fet que aborda amb intel·ligència i tendresa la història d’una família atrapada durant generacions en un camp de refugiats palestins al Líban. Després de la projecció hi haurà un cinefòrum. Aquesta pel·lícula és recomanada per a nens i nenes a partir de 10 anys.

‘Jacob, el llop’, als Cinemes Girona, diumenge al matí

Dins del cicle de Cinema dels Drets dels Infants, diumenge als Cinemes Girona, es projecta la pel·lícula ‘Jacob el Llop’, recomanada a partir de 7 anys. A la pel·li, en Jacob, la nit que compleix 7 anys, es transforma en llop. Tot i que l’endemà torna a ser el nen de sempre, l’experiència li inquieta i pensa que l’ha de mantenir en secret per por a ser rebutjat. Una pel·lícula per reflexionar sobre quines actituds poden generar situacions de discriminació si no integrem bé que tots i totes som diferents.

‘Circo mágico’

Al Teatre Apolo, fins al 18 de novembre
Des de la setmana passada es pot veure a Barcelona, al Teatre Apolo, l’espectacle ‘Circo mágico’, amb mags, fades, un arbre centenari que parla, unicorns, faunes i bufons infantils que arrenquen rialles ho vulguis o no. Tot amb una escenografia increïble, una posada en escena impecable i un vestuari sorprenent. ‘Circo mágico’, un espectacle molt recomanable tant per a petits com per a grans fins al 18 de novembre al Teatre Apolo.