‘Els Tres Porquets’
Caps de setmana, al Jove Teatre Regina

Adaptació del clàssic d’’Els tres porquets’ al Jove Teatre Regina. La història comença quan una nit la mare porqueta explica el conte d’’Els tres porquets’ als seus fills abans d’anar a dormir. De sobte, els porquets es desperten en una clariana del bosc, lluny de la granja i de la seva mare. En aquell paratge aniran apareixent uns personatges singulars i molt coneguts per a ells: el príncep de la Ventafocs, la Caputxeta Vermella o la madrastra de la Blancaneu. Un espectacle musical per a nens i nenes a partir de 3 anys.

‘Xup-Xup’
Diumenges, a la Sala Fènix

‘Xup-xup’ és l’espectacle musical i poètic que ens proposen per aquest cap de setmana a la Sala Fènix i on tres cuiners elaboren un plat. La música en directe dona vida a cadascun dels elements que participen en l’elaboració d’uns espaguetis a la napolitana. Un plat ple de sorpreses per als més petits de la casa, que podeu veure tots els diumenges fins al 3 de febrer a la Sala Fènix.

‘Petits Prínceps’
 Al TNC, 26, 27 de gener i 2 i 3 de febrer

Del 26 al 3 de febrer (els cap de setmana) la Sala Tallers del TNC hi ha un espectacle musical per als més petits. Una proposta plena d’imaginació i somnis. Es tracta de ‘Petits Prínceps’, una obra que es mou a cavall entre el concert musical i l’espectacle escènic, amb jocs, poesia i cançons, que combina la música en viu amb el teatre gestual, la dansa i el circ.

‘Els Petits Llobatons’
Diumenges, a Porta4

‘Els petits llobatons’ és l’espectacle de música que ens proposen a Porta4 per a nadons i nens i nenes fins als 5 anys. Tracta de les aventures d’uns llobatons que s’escapen de casa i es perden. Sort en tenen dels animals del bosc per poder tornar. L’espectacle utilitza molts instruments i titelles per fer viure als més petits un espectacle molt pensat per a ells. Els nens i nenes s’endinsaran en un món de sons i llengües i tindran la possibilitat de tocar tots els elements del decorat al final de l’obra.

‘Els cistells de la Caputxeta’
Fins al 20 de gener, al SAT!

‘Els cistells de la Caputxeta’ és l’espectacle inspirat en el llibre de poemes ‘Per molts anys!’, de Miquel Martí i Pol, i que podeu veure al Sant Andreu Teatre dissabtes i diumenges fins al 20 de gener. L’espectacle de Samfaina de Colors és indicat per a nens i nenes a partir d’1 any i és ple de música tradicional, poemes, cançons, estris i joguines.

‘Cromàtic’
Caps de Setmana, al Tantarantana

I també per als nadons i als més petits, la companyia Com Sona? presenta l’espectacle ‘Cromàtic’, al Tantarantana. Un viatge a través de la música d’arrel tradicional i d’autor amb la presència de tres músics en escena que, a través dels seus moviments i la seva actitud, plantegen un joc obert al públic en què un animal es converteix en una cançó; un tamboret vell, en un cotxe, i una barra de pa en un instrument de percussió.

‘Plan D – Ice Palace’
Fins al 20 de gener, al Mercat de les Flors

‘Ice palace’ és un emocionant espectacle de dansa que podeu veure al Mercat de les Flors. Gira entorn de cinc aventurers que s’embarquen en una expedició per un univers glaçat i descobreixen l’enorme poder del gel, però també les seves debilitats. Recomanat per a nens i nenes a partir de 6 anys.

Visita teatralitzada a la Casa Batlló
Diumenges, a la tarda

La Casa Batlló és un dels edificis més coneguts d’Antoni Gaudí. Ara tota la família podeu gaudir d’una visita teatralitzada en aquest espai tots els diumenges a les cinc de la tarda. En aquesta visita, el mateix Gaudí (o la senyora Ramoneta, criada de la família) us guiarà per la casa explicant els secrets i anècdotes de la construcció i de la vida diària de la burgesia de principis del segle XX.

‘25 il·lusions’, Mag Lari
Al Teatre Condal, fins al 3 de febrer

Màgia al Teatre Condal amb l’espectacle del Mag Lari ’25 il·lusions’. Es tracta del muntatge que va estrenar la temporada passada per celebrar els seus 25 anys sobre els escenaris i que recull els números més emblemàtics de la seva carrera. Un espectacle que agrada per igual a grans i petits i que repassa la seva trajectòria plena d’aparicions i desaparicions, prediccions impossibles, jocs de participació, projeccions, grans il·lusions i molt d’humor.

‘Nu’, al Circ d’Hivern
A l’Ateneu Popular 9 Barris, fins al 20 de gener

Estrena de ‘Nu’, el nou espectacle del Circ d’Hivern de l’Ateneu de Nou Barris, una de les cites anuals obligades de circ català. ‘Nu’ és un espectacle de circ que vol parlar amb senzillesa i transparència de les relacions humanes a partir d’objectes quotidians. Circ per a tota la família i per a nens i nenes a partir de tres anys, a l’Ateneu Popular 9 Barris.

‘Kinosaure’
Als Cinemes Girona, cada diumenge a les 12 i les 17 h, de desembre a març del 2019

Una bona proposta per diumenge és la programació estable de cinema en català als Cinemes Girona. L’experiència comença en travessar la porta del cinema i fins arribar a la sala de projeccions, tot acompanyats per la Fiona, l’aviadora que us farà viure un moment únic. Aquest diumenge, al matí, hi ha la projecció de ‘Tipitips’ recomanada a partir de 2 anys i, a la tarda, ‘El regal de la Molly Monstre’, recomanada a partir de 3 anys.

‘El Trencanous’
Dissabtes, a l l’Eixample Teatre

Som-hi Dansa presenta, tots els dissabtes al matí, a l’Eixample Teatre, una versió moderna i teatral del ballet ’El Trencanous’, que combina dansa clàssica amb dansa jazz. Un espectacle narrat en veu en off en què s’explica l’origen de la llegenda d’El Trencanous. Tothom coneix el ballet, però poca gent coneix la llegenda. En aquest espectacle la podeu descobrir.