Aquest dijous, 2 de juny, es posarà en marxa el Tast a la Rambla 2022 a Barcelona. Es tracta d’una de les cites gastronòmiques més importants de Barcelona i en què participaran un total de 38 restaurants de la ciutat amb diversos plans. A continuació et detallem l’horari i on gaudir del Tast a la Rambla 2022, amb les novetats principals de l’edició d’enguany.
Horari del Tast a la Rambla 2022
El Tast a la Rambla 2022 es farà entre el dijous, 2 de juny, i el dilluns, 6 de juny, festiu a Barcelona, amb motiu de la Segona Pasqua. Aquests són els horaris:
- Dijous, 2 de juny: de 12 a 22 h
- Divendres, 3 de juny: de 12 a 0 h
- Dissabte, 4 de juny: de 12 a 0 h
- Diumenge, 5 de juny: de 12 a 0 h
- Dilluns, 6 de juny: de 12 a 22 h
On es fa el Tast a la Rambla a Barcelona i com arribar-hi?
La rambla de Santa Mònica serà l’escenari del Tast a la Rambla del 2022. El recorregut amb cuines tradicionals i d’autor, tapes i pastisseria s’ubicaran a la Rambla de Barcelona, concretament en el tram entre el monument a Colom i el Gran Teatre del Liceu.
Per arribar-hi, les millors opcions en transport públic són:
- Autobús: línies D20, H14, V13, 59 i 120
- Metro: L3 (baixant a l’estació Drassanes)
38 restaurants al Tast a la Rambla
En total participaran en el Tast a la Rambla 2022 38 restaurants. Te’ls detallem a continuació.
Cuina tradicional
- Restaurant Amaya (família Torralba)
- Babula Bar 1937 (Pol Bigorra)
- Can Culleres (Jordi Asensio)
- Carmina (Xavier Rue)
- Cera 23 (Melisa Herrera)
- Família Nuri (Alex Jiménez & David Noguera)
- Fonda España (Germán Espinosa)
- Foodlona by Miquel Antoja (Miquel Antoja)
- La Pau (Adrià Giol& Ferran Comas & Xavier del Amor)
- Moka 1934 (Marc López Alcaraz)
Tapes i platets
- Anormal Plaza (Jon Giraldo & Jaime Lierberman)
- Bar Alegría (Tomás Abellán)
- Bodega Amposta (Chema Martínez)
- Casa Guinart (Àlex Clotas)
- Cecconi’s (Alessio Biangini)
- Ceviche 103 (Manuel Alvarado)
- Frankie Gallo ChaChaCha (Juanba Agreda)
- Mirch (Iván Surinder)
- Pepa Tomate (Josep Carbonell)
- Telefèric (Aziza el Bachiri)
- Teòric Taverna Gastronòmica (Oriol Casals)
- Xuba (Antonio Sáez)
Cuina d’autor
- Aleia Restaurant (Rafa de Bedoya)
- Amar Barcelona (Rafa Zafra & Gonzalo Hernández)
- Chickoa (Paco Pérez)
- Dos Pebrots (Takeshi Somekawa & Albert Raurich)
- Gaig Barcelona (Carles Gaig)
- Nectari Restaurant (Jordi Esteve)
- Tamae Bar (Eugeni de Diego & Albert Raurich)
- Tapas 24 (Carles Abellán)
Pastisseria
- Barcelona Chocolate Company by Museu de la Xocolata (Olivier Fernández)
- Escola Espaisucre (Jordi Butrón)
- L’Atelier Escola i Pastisseria (Eric Ortuño & Ximena Pastor)
- Mervier Canal (Lluís Estrada Canal)
- Oriol Balaguer (Oriol Balaguer)
- Pastisseria Escribà (Christian Escribà)
- Pastisseria Takashi Ochiai (Ken Ochiai Martí)
- Sant Croi by Albert Roca (Albert Roca)