espanyol
@RCDEspanyol

L’Espanyol ha perdut al camp del Wolverhampton per 4 a 0 i es complica la continuïtat a l’Europa League. Els blanc-i-blaus hauran de remuntar a l’RCDE Stadium si volen continuar en competició europea.

Els anglesos s’avancen

Els anglesos han començat dominant. Els blanc-i-blaus esperaven al darrere la seva oportunitat, però al quart d’hora s’han trobat amb un gol en contra. A la sortida d’un córner, entre Diogo Jota i Víctor Sánchez han fet l’1 a 0. El Wolves ha continuat pressionant i Andrés Prieto ha salvat el segon en una sortida als peus d’Adama Traoré. Han anat passant els minuts i el joc s’ha igualat i ha arribat la primera gran oportunitat de l’equip d’Abelardo. Errada del porter Rui Patricio, que Ferreyra incomprensiblement no encerta a enviar al fons de la xarxa. L’Espanyol ha acabat la primera part instal·lat al camp dels anglesos, però no ha trobat la manera de crear perill.

L’Espanyol es veu superat

A la represa els blanc-i-blaus han sortit dominant, però ha estat el Wolves qui ha tornat a marcar. Ha estat Neves amb un espectacular xut des de fora l’àrea qui ha fet el 2 a 0. L’Espanyol ha intentat recuperar-se del cop psicològic, però els anglesos han estat molt efectius i Diogo Jota ha marcat el 3 a 0. Aquest tercer gol ha deixat tocat els d’Abelardo, que han vist com Diogo Jota ha aconseguit un hat-trick fent el 4 a 0. Ara s’haurà de veure si aquesta derrota afecta psicològicament l’equip de cara a la Lliga.