El Sant Andreu ha empatat (2-2) amb el Vilassar de Mar al Xevi Ramon i continua amb la mala ratxa de resultats lluny del Narcís Sala després de les desfetes contra l’EC Granollers i el CE l’Hospitalet. Els quadribarrats volien ser el primer equip a guanyar al camp del Vilassar de Mar i han estat a punt de fer-ho. El gol de l’empat del Vilassar ha arribat en el temps afegit.

Fassani és l'”home gol” quadribarrat

El Sant Andreu han sortit a buscar la victòria des de l’inici amb un Éric López molt actiu, que ho ha provat un parell de vegades. El gol, però, és cosa de Germán Fassani. El davanter uruguaià ha estat el més murri, li ha pispat la pilota al porter local i ha marcat a plaer el seu sisè gol de la temporada. Era el minut 19.

L’alegria quadribarrada ha durat poc, ja que 10 minuts més tard Granero, de cap, ha rematat una falta del Vilassar per fer l’empat a 1.

Gol del Sant Andreu i cop dur al final del partit

La segona part ha tingut un guió molt semblant a la primera, però amb un tram final d’infart. Fassani, al minut 82, ha fet el seu segon gol particular, que tornava a posar el Sant Andreu al davant en el marcador. Però el Vilassar no s’ha enfonsat i ha buscat el gol de l’empat, que ha acabat trobant en el temps afegit.