L’Espanyol B ha empatat avui contra el Terrassa a domicili. La cita era important perquè els dos conjunts són rivals directes a la classificació i la victòria de qualsevol hauria suposat la tercera victòria consecutiva de l’equip. Això sí, el conjunt de Luis Blanco ha deixat que els egarencs igualessin un 0 a 2.

Primera part carregada d’intensitat

El partit ha començat amb molt de ritme des del moment en què s’ha xiulat l’inici a Ca n’Anglada. Un minut li ha costat a Lancho inaugurar el marcador a favor dels visitants gràcies a una pilota que només ha hagut d’empènyer al fons de la xarxa. A partir d’aquí, el joc ha estat força intens per part dels dos conjunts. Abde ha fet el segon gol per als de Luis Blanco gràcies a una passada de Svensson des del mig camp.

Al filial blanc-i-blau, però, tot i que ha gaudit de més encert, li ha costat trencar les files del Terrassa, que ha aconseguit arribar a la porteria rival en moltes més ocasions. Finalment, Alberto Fernández, autor de la majoria d’oportunitats egarenques, ha aconseguit retallar distàncies després de pentinar un xut a pilota aturada des del córner.

El Terrassa iguala a la segona part

Després del descans el joc i el ritme de la primera part han continuat. I el Terrassa ha aprofitat els minuts inicials per igualar el partit. Adri Lledó, al minut 51, ha fet el 2 a 2. El conjunt de Jordi López ha buscat el gol del triomf, però els jugadors egarencs s’han topat amb un inspirat Fortuño, que ha permès sumar un punt al seu equip.