El Sant Andreu ha perdut contra el Granollers i no ha pogut ampliar la seva ratxa de tres victòries consecutives. Els vallesans han sabut aprofitar millor les ocasions de què han disposat, sobretot a la segona meitat.

Primera part igualada

La primera meitat ha estat molt igualada, amb molt de joc en el mig del camp. Els dos equips ho han intentat, però no han tingut cap ocasió clara com per desfer l’empat. Els quadribarrats han dut la iniciativa i el control de la pilota, però sense profunditat. En canvi, els vallesans s’hi han trobat còmodes en defensa.

El Granollers marca a la segona

A la segona meitat, el Granollers ha aconseguit una profunditat que li ha mancat en la primera i ha estat capaç de posar a prova Miguel Ramos, que ha estat força encertat, sobretot en una rematada de cap d’Escamilla. Els de David Almazán també han obert el camp i han buscat el gol del triomf, però s’han trobat amb un gol d’Escamilla que ha fet l’1 a 0 en el minut 70.

El Sant Andreu ho intenta sense èxit

El Sant Andreu ha buscat amb insistència el gol de l’empat i ha tingut oportunitats, però tant la defensa com el porter Uri ha esvaït les opcions andreuenques. De fet, el Granollers ha tingut alguna altra ocasió com per marcar el segon. Finalment, el domini no ha donat els fruits i el Sant Andreu ha perdut després de tres victòries consecutives.

El Granollers n’ha tingut dues i n’ha aprofitat una””
José Antonio Llamas, jugador UE Sant Andreu
El resultat ha estat una mica injust, hem fet un bon partit” ”
David Almazán, entrenador UE Sant Andreu