L’EE Guineueta ha aconseguit la segona victòria de la temporada després d’imposar-se al Figueres per 1 a 2. Els homes de Luis Gallego han capgirat el gol inicial dels empordanesos i sumen tres punts molt importants. L’equip de Moisés Hurtado continua sense guanyar a Vilatenim, aquesta temporada.

El vent marca el partit

L’enfrontament ha començat amb un gran protagonista, el vent. La tramuntana ha bufat amb força a Vilatenim i complica el joc de tots dos equips. Els locals, a més, juguen amb el vent en contra en aquests primers 45 minuts. Una tramuntana, però, que no ha impedit el primer gol dels locals. José Germán, al minut 28, ha fet l’1 a 0.

Amb el gol, el Figueres ha seguit buscant el segon gol. Però les bones intervencions de Xavier Betran ho han impedit. De la seva banda, el Guineueta ha estat a punt d’empatar amb una rematada de Godbless que Jaime ha rebutjat amb el pit. Amb victòria mínima local s’ha arribat al descans.

Gol de l’empat i remuntada, a la segona part

Després del descans, els jugadors de Luis Gallego han buscat el gol de l’igualada. I al minut 65, ho han aconseguit. Nil Puigmacià ha rebut una bona assistència de Godbless per fer l’1 a 1. Els visitants han buscat el gol que capgirés el marcador i finalment ho han aconseguit. Al minut 85, una assistència de Buba l’ha recollit Godbless que amb un bon xut ha fet l’1 a 2.