L’Europa ha empatat a 0 amb el Badalona i encadena dues jornades sumen un punt cada una. Davant el conjunt badaloní, els graciencs han estat superiors i han tingut més d’una ocasió per poder poder endur-se la victòria, però la falta d’encert no els ha permès posar-se al davant del marcador.

Primera part sense gols

La pilota ha començat a rodar en el derbi escapulat a favor del conjunt gracienc, ja que en el llarg dels primers 45 minuts han tingut el control de la pilota i han arribat a porteria en més d’una ocasió. El problema, però, ha estat la falta d’efectivitat en les jugades perquè no s’han acabat de materialitzar. L’última oportunitat clara per estrenar el marcador ha estat el xut creuat d’Alfons Serra que no ha entrat per pocs centímetres. AL descans, el marcador era 0 a 0.

Tota l’actualitat de Club Esportiu Europa

L’Europa, amb poc d’encert

A la segona part, l’Europa ha seguit en la mateixa línia i ha dominat el joc. Novament, però, no han pogut convertir en gol les ocasions que han tingut els de David Vilajoana. Defensivament, també han estat més forts i això els permet seguir pel bon camí, ja que de les últimes tres jornades només han encaixat un gol. Finalment, el partit ha acabat 0 a 0. L’Europa segueix intentant buscar una posició de salvació clara mentre que el Badalona segueix amb perill a la zona baixa de la classificació.