Yangel Herrera, golejador de l'Espanyol davant la Reial Societat
@RCDEspanyol

El RCD Espanyol continua aprofitant el fet d’enfrontar-se a rivals que juguen partits de competició europea abans d’enfrontar-se als blanc-i-blaus. Davant la Reial Societat, l’equip de Vicente Moreno ha patit, però ha sabut aprofitar un gol de Yangel Herrera per sumar tres punts després de guanyar per 1 a 0.

Poques ocasions, però clares, a la primera part

L’Espanyol ha sortit al camp sabent que al davant tenia un equip complicat que no li posaria les coses gens fàcils. Tot i així, la primera oportunitat de gol l’han tinguda el conjunt basc. Diego López s’ha hagut de lluir en una rematada de Le Normand, al minut 17.

L’ocasió del conjunt d’Imanol Alguacil ha esperonat el de Vicente Moreno. Remiro ha estat providencial per rebutjar una rematada de Puado després que el davanter s’hagi emportat una pilota per velocitat. Cinc minuts després, el mateix Puado ha vist com el seu xut s’hagi estavellat al pal, després d’una bona jugada personal.

La Reial Societat perdona i l’Espanyol marca

Després del descans, la Reial Societat ha tingut la primera oportunitat per marcar. Una centrada enverinada ha obligat Diego López a evitar el gol a la mateixa línia de gol. Dos minuts més tard, Sorloth no ha arribat per poc a una bona centrada de Janujaz. En nou minuts del segon temps, el conjunt basc ha tingut dues bones ocasions per marcar.

El conjunt d’Alguacil ha continuat buscant el gol. Januzaj, al minut 63, ha xutat al travesser amb Diego López ja superat. La jugada polèmica del partit ha arribat poc minuts després. Mateu Lahoz ha tocat involuntàriament una pilota i ha deixat seguir la jugada, quan el reglament actual obliga a aturar el joc. La continuïtat de l’acció ha permès Isak marcar, però l’àrbitre l’ha anul·lat adduint que havia tocat la pilota.

L’Espanyol estava tocat, però ha reaccionat. Melamed, al minut 71, ha xutat fora per centímetres. Ha estat l’avís, ja que vuit minuts després, Raúl de Tomás ha xutat des del lateral, Remiro ha rebutjat la pilota i Yangel Herrera, amb un xut fort, ha aconseguit l’1 a 0.