El Sant Andreu ha perdut per la mínima, 1 a 0, al camp de l’Hospitalet. Tot i la derrota, els andreuencs, que han jugat 75 minuts amb un futbolista menys, han merescut l’empat.

El Sant Andreu paga molt cares les errades

El partit ha començat de la pitjor manera possible per als andreuencs, ja que en el minut 5 una errada en la sortida de la pilota ha provocat que Joan Noguera li fes penal a Miquel Ripoll, a més, el central quadribarrat ha vist targeta groga. Canario ha estat l’encarregat de transformar la pena màxima i fer pujar l’1 a 0 al marcador. Els de David Almazán han intentat reaccionar i Albertito ha tingut una bona ocasió, però el partit se li ha complicat del tot als andreuencs, quan al quart d’hora de joc Joan Noguera ha estat expulsat per veure la segona targeta groga. Això ho ha aprofitat l’Hospitalet per aconseguir el control de l’enfrontament i apropar-se a la porteria de Ramos. De totes maneres, el Sant Andreu no s’ha rendit i a la mitja hora de joc ha tingut una oportunitat claríssima. Ja es cantava el gol a la graderia, però el xut d’Albertito l’ha rebutjat espectacularment Nil. Els quadribarrats en els últims minuts de la primera part han aconseguit igualar el partit, però el marcador ja no s’ha mogut.

Els andreuencs dominen, però no marquen

La segona part ha començat amb la mateixa dinàmica que ha acabat la primera, amb el Sant Andreu més ben situat al camp i controlant el ritme del partit. I Pau Morer ha tingut una bona ocasió per empatar, però el seu xut ha sortit massa creuat. Han anat passant els minuts i els quadribarrats han seguit dominant i trepitjant l’àrea defensada per Nil, però el gol no ha arribat, s’ha de destacar que el Sant Andreu tot i jugar 75 minuts amb un futbolista més ha estat millor que l’Hospitalet a la segona part.