El nou jugador de l’Espanyol, Keidi Baré, ha estat presentat oficialment en roda de premsa a l’RCDE Stadium. El club blanc-i-blau en va fer oficial la incorporació aquest dimarts i ja va trepitjar la gespa de l’estadi.

Keidi Baré, il·lusionat

El jove jugador, de 22 anys, arriba procedent del Màlaga. Ha signat fins al juny del 2024 i ocupa la posició de migcampista. En la presentació davant dels mitjans ha estat acompanyat pel director general i conseller delegat, José Maria Duran, i també pel director esportiu, Francisco Joaquín Pérez Rufete. Arriba després de dos mesos de negociacions entre el Màlaga i l’Espanyol. Keidi ha dit “estic molt content i feliç, il·lusionat. Donaré el 100 % i espero està al camp ben aviat“. Sobre la seva agressivitat en el joc és conegut amb el sobrenom de “pitbull” i per la gran quantitat de targetes que rep. Respecte a això ell ha comentat que “a mi m’agrada la intensitat i agressivitat no només als partits, si no també en els entrenaments. Però és cert que he de millorar el tema de les targetes grogues“. De la Segona Divisió ha dit que és molt competitiva i que qualsevol equip pot guanyar. Espera aconseguir l’objectiu de l’ascens a la Primera Divisó.

Keidi Baré

Problemes amb la inscripció

De moment el jugador ha estat fitxat però el club encara no l’ha pogut inscriure. Fins que no surti algun jugador Keidi no podrà ser inscrit. Sobre aquest tema, ha comentat que “a la vida s’ha d’arriscar, quin no vulgui fer-ho que es quedi a casa. Confio en el club i espero estar jugant ben aviat“. Rufete ha comentat que de moment no hi ha cap oferta per a cap jugador i que estan treballant perquè es donin les situacions, però que el mercat és lent i atípic. Ha remarcat “esperem solucionar-ho per inscriure Keidi“. El director general, José Maria Duran, ha dit que per aquest fet tenen moltes opcions però que, de moment, estan treballant per inscriure el jugador.