Vicente Moreno no es refia del Cadis. Així de contundent s’ha mostrat el tècnic blanc-i-blau a l’hora de valorar la visita dels andalusos a l’RCDE Stadium d’aquest dilluns. Tot i que no considera el matx “un partit trampa“, Moreno és conscient de “com de competitius són“.

El Cadis és ara mateix a la part baixa de la taula, amb només set punts, però els números diuen que treu més rendiment com a visitant que no pas com a local. De moment, l’única victòria del campionat l’ha aconseguit lluny del Carranza davant del Celta (1-2). És per això que Vicente Moreno adverteix: “Sabem què tenim al davant i no serà fàcil“.

Amb baixes sensibles

L’Espanyol arriba al partit contra el Cadis amb tres baixes assegurades i dos jugadors més que seran dubte fins al darrer moment. Cauen de la convocatòria Javi Puado, Miguelón i Keidi, i encara estan recuperant-se —podrien entrar depenent de com entrenin aquest diumenge— Aleix Vidal, que arrossega molèsties des del partit contra el Reial Madrid, i Yangel Herrera, que “no està encara al 100 %”, ha dit l’entrenador perico.

De fet, a Vicente Moreno li ha deixat mal regust perdre Keidi per lesió: “Les dues vegades que ha anat amb la selecció l’hem perdut i és una pena perquè estava a molt bon nivell”, ha lamentat.

L’escalf de l’afició

Després de la victòria contra el Reial Madrid de la jornada passada (2-1), Vicente Moreno trobarà a faltar l’afició, bàsicament pel dia i l’hora del partit: dilluns a les 21 h.

En aquest sentit, Moreno ha criticat que “ara que estem al 100 % de l’aforament, ens agradaria donar continuïtat al que vam veure en l’últim partit”, en què es van reunir a l’estadi prop de 23.400 espectadors.