Sandor Martín

Ja és oficial. El boxejador barceloní Sandor Martín s’enfrontarà, en un combat espectacular, al quatre vegades campió del món en categories diferents Mikey García. Aquest serà sense cap mena de dubte el combat més important que fins ara ha fet el boxejador de Nou Barris.

Sandor Martín i l’aventura dels Estats Units

El combat se celebrarà el dissabte 16 d’octubre i serà a la ciutat de Fresno, a Califòrnia. Aquesta serà la primera vegada que Sandor Martín puja a un quadrilàter fora d’Europa, per tant, és una oportunitat única perquè el boxejador barceloní pugui obrir-se forat al mercat nord-americà.

Això sí, aquesta decisió de Sandor Martín implica que el boxejador de Verdum no defensarà el títol de campió d’Europa del pes superlleuger. El barceloní deixa el cinturó per centrar-se en aquesta fita molt més ambiciosa. Recordem que Sandor va aconseguir el títol l’any 2019 i l’ha retingut dues vegades.

Qui és Mikey García?

Miguel Ángel García Cortez, “Mikey García”, va néixer a Ventura, Califòrnia. Té 33 anys i és un boxejador americà d’ascendència mexicana. Prové del poble Urequio, a l’estat de Michoacán. Com Sandor Martín, el seu entrenador és el seu pare, Eduardo García.

L’any 2013 Mikey García va fer-se amb el seu primer títol mundial en el pes ploma després de guanyar per KO a Orlando Siri Salido en el Madison Square Garden. El 2017 va guanyar el títol del pes lleuger contra Dejan Zlatianin. Seguidament, va conseguir el títol de l’IBF dels superlleugers. Després, va pujar a la categoria del pes wèlter, en què va viure la primera i única derrota, contra Errol Spence junior. L’últim combat de Mikey va ser el 29 de febrer del 2020 amb victòria contra Jessie Vargas.