Sandor Martín guanya Mikey Garcia
@sandormartin

Sandor Martín ha aconseguit superar Mikey Garcia en un combat disputat a Fresno, Califòrnia. El de Nou Barris ha guanyat el quatre vegades campió del món i amb aquest triomf s’ha fet un nom dins de la boxa nord-americana i mundial. El boxejador barceloní ha anat de menys a més en un combat igualadíssim. La velocitat dels cops de Sandor, controlant sempre amb una mà avançada a Mikey Garcia, han permès que el boxejador de Nou Barris es defensés magistralment i etzibés cops contundents de contra que han decidit el combat.

Al final dels 10 assalts, els jutges californians han acabat decidint que el triomf era per a Sandor Martin. No ha estat, però una decisió aclaparadora. Sandor ha acabat guanyant als punts, després que un dels jutges veiés un empat a 95, però els altres dos consideressin que el combat havia acabat amb un 97-93 favorable a Sandor Martín.

Sandor Martín fa un pas endavant

El boxejador barceloní ha sumat un triomf de prestigi perquè encara que no hi havia cap títol en joc, Sandor Martín s’ha donat a conèixer. Sandor Martín ha decidit no defensar el títol de campió d’Europa del pes superlleuger. El del KO Verdun ha deixat el cinturó per centrar-se en aquesta fita, molt més ambiciosa. Recordem que Sandor va aconseguir el títol l’any 2019 i l’ha retingut dues vegades.