El CN Barcelona ha posat un peu fora de la fase de grups de la Champions de waterpolo després d’haver perdut contra l’AN Brescia en el partit d’anada de la tercera ronda de la competició per 13 a 17.

Inici igualat

El primer quart ha estat molt intens a la Nova Escullera. Tant els cenebistes com els brescians eren conscients del que estava en joc i ningú volia perdre l’oportunitat de tenir la pilota a les mans. Començava un partit més físic que tàctic, sobretot pel que feia al joc dels italians. Finalment, els primers vuit minuts han finalitzat amb un igualat 4 a 5.

El segon quart ha continuat amb un parcial de 0 a 2 que s’ha mantingut durant gairebé tres minuts. Ha estat el temps que ha necessitat el CN Barcelona per despertar i tornar a situar el marcador el més igualat possible abans de marxar al descans, amb tan sols un gol de diferència (7-8).

La informació de la Champions de waterpolo

L’últim quart, decisiu

Al tercer quart, menys d’un minut ha estat necessari per als barcelonins per tal de marcar l’empat a vuit. Empat que ha durat només un parell de minuts. La tensió no només era present a l’aigua, també a unes graderies plenes on els aficionats no han deixat d’animar els respectius equips.

L’últim quart arrencava amb un gol d’avantatge per als d’Alessandro Bovo (10-11), que es mostraven insistents a mantenir el domini del partit i no els ha costat tornar a agafar distància en el marcador amb un parcial de 0 a 2 que aviat, però, s’ha convertit en un 3-6, després d’un penal encertat a favor de l’AN Brescia i un gol dels cenebistes que finalment no ha pujat al marcador.

Els de González, doncs, s’ho jugaran tot a Itàlia per tal de passar a la ronda següent del torneig si volen lluitar per la Champions després d’haver perdut a casa per 13-17.

Homenatge del CN Barcelona a Joel Esteller

Abans de començar el partit, s’han dedicat uns minuts per retre homenatge a l’ex jugador Joel Esteller, que, després de 16 anys, va deixar el club com a capità mariner el mes de maig. Se li ha fet entrega d’un marc amb el seu casquet amb el número 7. Un record tant per a ell com per al club que el va veure triomfar.