El Poblenou s’ha emportat el derbi barceloní contra el Sant Martí-Adrianenc. Els locals han superat els lila per 28 a 26 i es distancien a la classificació amb dos punts més. Una victòria que els jugadors han pogut celebrar amb els aficionats que han anat al pavelló de la Marbella, amb molt ambient a les graderies.

Primera meitat igualadíssima

Semblava que la victòria del Poblenou seria bufar i fer ampolles perquè l’inici ha estat una piconadora. Els de David Vilella han arribat a manar de cinc gols en els primers compassos del matx (7 a 2), però, de mica en mica, la cosa s’ha anat igualant. En part, gràcies a les aturades del porter Marín, que s’ha convertit en una muralla i ha portat de corcó els locals. La tensió pròpia del derbi s’ha fet palesa en més d’una jugada i s’ha arribat al descans amb un avantatge mínim d’un gol 15 a 14 favorable a l’handbol Poblenou.

El Sant Martí-Adrianenc capgira el marcador

La represa ha servit per veure que la dinàmica ascendent del Sant Martí-Adrianenc no s’ha aturat als vestidors. Els lila han capgirat el marcador com un mitjó i han agafat una renda de quatre gols en cinc minuts (15 a 19). El Poblenou no ha renunciat al partit i han arribat a empatar el partit a 22. Quedava un quart d’hora de partit i en començava un de nou. En l’intercanvi de cops, el Poblenou ha estat més encertat i ha arribat a tenir un avantatge de tres gols (27 a 24) que ha estat definitiu. Al final, 28 a 26 i victòria local.