RDT celebra un gol de l'Espanyol
@RCDEspanyol

L’Espanyol sí que s’ho creia. Tal com deia Vicente Moreno, el primer que havien de fer per superar el Madrid era creure que ho podrien fer. I no només s’ho han cregut sinó que l’han superat àmpliament durant molts minuts. El 2 a 1 final fa justícia al que s’ha vist a l’RCD Stadium.

El gol de l’Espanyol es diu RDT

L’Espanyol ha trigat a agafar-li el ritme al partit i Benzema ha estat a punt d’aprofitar una errada greu de Pedrosa. Però, a poc a poc, els de Vicente Moreno han començat a ensenyar les ungles. Embarba ha fet lluir un Courtois que no ha pogut fer res amb l‘1 a 0 de RDT. El davanter ha entrat al primer pal com una fletxa i ha afusellat el porter blanc. Minut 17 i l’Espanyol al davant en el marcador. La dupla Embarba-RDT ha pogut fer estralls la defensa blanca, però la manca de punteria ha impedit deixar el matx mig sentenciat.

Golàs d’Aleix Vidal

El Madrid ha apujat una marxa a la represa i l’Espanyol ha hagut d’aguantar el xàfec. Militao ha tingut l’ocasió més clara a la sortida d’un córner i Cabrera ha estat providencial per evitar l’empat. Aleix Vidal ha estat l’encarregat de girar la truita. L’extrem ha fet una jugada individual espectacular amb sotana inclosa i ha superat Courtois amb un xut col·locat. La sagnia podria haver estat més grossa si Darder no hagués fallat tot sol davant del porter blanc. No ha fet el tercer i el Madrid ha revifat gràcies a un gran Benzema. El davanter francès ha retallat distàncies amb una acció individual en la qual ha fet el que ha volgut amb la defensa de l’Espanyol. Quedaven 20 minuts més l’afegit i ha tocat patir. Els de Vicente Moreno han aguantat les escomeses blanques i han pogut celebrar la segona victòria del curs.