Els Barcelona Uroloki han perdut el derbi de la Lliga catalana de futbol americà contra els Búfals del Poblenou per 3 a 19. El partit s’ha disputat a l’antic camp de joc dels Uroloki, el Camp Municipal de Serrahima, recordem que aquesta temporada no tenen camp de joc propi. Els del Poblenou han estat el primer equip a guanyar els del drac vermell. Tot i això, el partit ha començat amb un field goal transformat per Saul Sebastian, era el 3 a 0. Però en el segon quart el quaterback, Eduardo Guzman, ha anotat un touchdown de carrera. Abans del descans, Roger Navas ha posat el 3 a 12 al marcador. A la represa, els Búfals han continuat molt segurs en defensa i el mexicà Eduardo Guzman ha fet una passada a Roger Navas per aconseguir el definitiu 3 a 19. Sense cap mena de dubte, Guzman ha estat el millor jugador del partit. Els Barcelona Uroloki han fet diverses rotacions per dosificar l’equip i això li ha costat la derrota.

En l’últim partit com a locals els Uroloki es van desfer de l’equip amb el millor equip, els Legends.

Tot i la derrota, els Uroloki continuen tenint l’objectiu de quedar primers a la Lliga regular i aconseguir l’ascens a la Lliga espanyola de futbol americà. Per la seva banda els Búfals tenen una temporada molt irregular. Aquesta victòria els fa somiar en la possibilitat d’aconseguir arribar al play-off pel títol de lliga.