La 43a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona d’Esgrima arriba aquest cap de setmana a la ciutat. La competició se celebrarà el 8, 9 i 10 febrer a les pistes de l’INEFC-Barcelona. La competició és una de les cinc Copes del Món del circuit de la Federació Internacional d’Esgrima, FIE, d’espasa femenina i, per novè any consecutiu, la de més participació.

Rècord de participació

En aquesta edició competiran per fer-se amb l’àmfora del Ciutat de Barcelona, 285 espasistes arribades d’arreu del món. Hi haurà representació de 55 països diferents, 10 més que l’anterior rècord de participació. una xifra que supera la de l’edició del 2018. És una mostra de la importància que ha agafat el Ciutat de Barcelona d’Egrima amb el pas dels anys.

 

Ciutat Barcelona Esgrima 2019

Les millors del món al Ciutat de Barcelona d’Esgrima

Entre les espasistes més destacades que prendran part en aquesta edició hi ha la italiana Mara Navarria, actual Campiona del Món i flamant número u del rànquing FIE, i la romanesa Ana Maria Popescu, l’actual subcampiona mundial i número quatre del rànquing FIE. A més, Popescu té l’honor de ser l’única tiradora a la història que ha guanyat dues vegades el Ciutat de Barcelona. De totes maneres, cap de les dues no ho tindrà fàcil per pujar al podi, ja que aquest cap de setmana a la ciutat podrem gaudir de 32 de les 34 primeres classificades en el rànquing mundial. A més, totes venen amb l’objectiu de competir al màxim, ja que tenen a l’horitzó la classificació per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Com sempre, l’entrada a l’INEFC és gratuïta, per tant, és una oportunitat magnífica per conèixer el món de l’esgrima i, més concretament, el de l’espasa femenina.