Barcelona Spain Masters badminton

El millor bàdminton del món tornarà a Barcelona. Serà en la segona edició del Barcelona Spain Masters, que se celebrarà del 19 al 24 de febrer al Pavelló Municipal de la Vall d’Hebron. De fet, l’any passat ja s’hi va celebrar la primera edició, tot i que les dates van ser a finals d’agost, i als Jocs Olímpics el Pavelló de la Vall d’Hebron també va ser l’escenari de la competició de bàdminton.

Barcelona, entre els tres millors d’Europa

El Barcelona Spain Masters és un dels tres torneigs Super 300, que se celebren actualment a Europa. L’èxit organitzatiu de la primera edició i la capacitat de la ciutat per organitzar grans esdeveniments ha fet que sigui una de les tres competicions de bàdminton més ben valorades dins la gira europea.

El millor bàdminton del món a Barcelona

En el Masters hi participaran 315 jugadors de tot el món, de fins a 35 països diferents, tot i que la majoria són europeus i asiàtics. Les proves seran l’individual masculí i femení, els dobles també masculins i femenins i els dobles mixtos. Les prèvies començaran el dimarts 19 de febrer i les semifinals i finals es jugaran durant el cap de setmana del 23 i 24.

Bàdminton d’alta volada

En aquesta edició no hi podrà participar la doble campiona del món i europea l‘andalusa Carolina Martin, que es va lesionar a Indonèsia, però hi haurà jugadors de nivell altíssim. Per exemple, la danesa Christinna Pedersen, medalla de plata als Jocs Olímpics del 2016 en parelles i bronze el 2012 i la xinesa Li Xuerui, medalla d’or als Jocs Olímpics de Londres el 2012 i dues vegades subcampiona del món. En categoria masculina, destaca la participació del danès Viktor Axelsen, campió del món el 2017 i bronze en el Jocs Olímpics del 2016.

El millor bàdminton del món a Barcelona

Per tant, està tot a punt perquè Barcelona gaudeixi del millor bàdminton del món. Del dimarts 19 de febrer fins al divendres 22 les entrades seran gratuïtes i es podran recollir al mateix Pavelló de la Vall d’Hebron. El dissabte 23 i el diumenge 24 hi haurà dos tipus d’entrades, unes de gratuïtes i les altres de pagament.