El Club Natació Sant Andreu s’ha classificat per a la final de la Copa de la Reina després d’imposar-se al Club Natació Rubí per 6 a 14. L’equip de Javi Aznar tornarà a disputar una final copera després de 3 anys sense fer-ho.

El Sant Andreu, va per feina

El primer quart ha començat amb un Rubí plantant cara al Sant Andreu. Però mica en mica, les jugadores de Javi Aznar s’han situat en el partit. Els primers vuit minuts han acabat amb 2 a 4 favorables a les andreuenques. En el segon període no ha canviat l’escenari. Parcial de 1 a 6 per al Sant Andreu i al descans, el marcador era de 3 a 10.

Inici partit CN Rubí - CN Sant Andreu

Després del descans, el Sant Andreu ha afluixat una mica el ritme. El marcador de 7 gols de diferència ha donat tranquil·litat a les andreuenques que han entrat a l’últim quart amb un 4 a 11 al seu favor. A l’últim període res no ho canviat i el Sant Andreu s’ha acabat imposant per 6 a 14.

4 anys després

El CN Sant Andreu tornarà a disputar una final de Copa després de 4 anys. L’última vegada que les andreuenques van arribar a la final va ser l’any 2015 i també va ser contra el CN Sabadell.