El Club Natació Sabadell s’ha classificat per a la final de la Copa de la Reina després d’imposar-se al Club Esportiu Mediterrani per 4 a 13. Malgrat la diferència en el marcador, l’equip de Marc Comas no li ha posat les coses fàcil al conjunt de David Palma, que disputarà la seva tretzena final de Copa consecutiva.

Inici de partit per al Sabadell

El Club Natació Sabadell ha sortit amb la intenció d’encarrilar el partit com més aviat millor. L’equip de David Palma ha començat l’enfrontament amb un parcial de 0 a 4 que, al final dels primers vuit minuts, era d’1 a 4 favorables a les vallesanes.

El segon quart ha estat més igualat. El Sabadell ha aconseguit no encaixar cap gol i n’ha pogut fer dos. D’aquesta manera, al descans, el resultat era d’1 a 6 favorable a les sabadellenques.

Temps mort CE Mediterrani

Després del descans, el Mediterrani ha continuat mostrant una bona imatge i gràcies a un parcial de 2 a 2, l’equip santsenc ha entrat a l’últim quart amb un 3 a 8 en contra. L’últim període ha tingut una dinàmica similar als dos primers i el Sabadell s’ha acabat imposant per 4 a 13.

Marc Coma, satisfet

Un cop acabat el partit, el tècnic del CE Mediterrani, valorava de manera positiva l’enfrontament davant el Sabadell i la participació del seu equip a la Copa de la Reina. Les santsenques marxen havent aconseguit arribar a semifinals després d’imposar-se al CN Terrassa, als quarts de final.