Els Barcelona Uroloki han guanyat als Legends per 42 a 17. S’enfrontaven amb els de millor atac de la Lliga, els Legends, amb una mitjana de 24 punts per partit contra la millor defensa, Uroloki, que encaixa quatre punts de mitjana per partit.

L’equip de Torrelles del Llobregat es van avançar al primer quart 0 a 14, però els del drac vermell van donar la volta al marcador en el segon quart anotant quatre “touchdowns” i deixant el marcador amb un 28 a 14 al descans. A la represa va continuar l’espectacle dels de Barcelona i es van emportar el partit per un 42 a 17 .

Amb aquesta victòria els barcelonins encara no coneixen la derrota després de quatre jornades disputades. El proper partit dels Uroloki es disputarà l’any 2019 i serà al camp dels Riudoms Rebels.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Futbol americà: La Llegenda dels Dragons a Barcelona” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/esports/quan-dragons-dominaven-barcelon/|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]
L’altra notícia del partit es que l’equip de Marcos Guirles no disposa de camp propi i cada partit com a local ha de buscar un de diferent. Aquesta setmana han jugat al camp del Centenari però, el proper partit, no saben on el jugaran.

Els Barcelona Uroloki van néixer l’any 1990, arran de la fusió dels Llops del Parc i els Urolokiles, les dues úniques escoles de fútbol americà que hi ha Espanya. I després d’un any sense equip, es van refundar el 2010.