El Turó de la Peira s’ha endut el derbi contra el Martinenc per 0 a 2 gràcies als gols d’Antonio García i José Ocampo en un enfrontament molt igualat. Amb aquest resultat, els de Tito Lossio es mantenen en desena posició amb 35 punts. Els de Manu García, en canvi, se situen catorzens amb 22 punts. Els del Guinardó han de començar a aconseguir victòries si volen tenir opcions d’entrar a la Superlliga.

Empat a zero en el primer temps

Des que ha sonat el xiulet que indicava l’inici del partit, tots dos equips han sortit molt endollats. Tot i això, cap dels dos ha estat superior. Constantment es buscaven passades en llarg per arribar com més aviat millor a l’àrea rival, però no hi ha hagut encert. De mica en mica, el Martinenc ha anat trobant espais per buscar associacions, però no ha estat capaç de superar la línia defensiva rival. El Turó de la Peira, en canvi, ho ha tingut molt difícil per arribar a camp contrari i, quan ho ha fet, ha estat a partir d’una pèrdua o des de pilota aturada que s’ha refusat sense problemes. L’ocasió més clara del conjunt del Guinardó ha tingut lloc al minut 33, a partir d’una jugada per la banda dreta que buscava fer una passada de la mort, però no s’ha aconseguit rematar. Finalment, s’ha arribat al descans amb un resultat de 0 a 0.

El Turó de la Peira s’endú el derbi

A la represa de la segona part, els de Tito Lossio han sortit amb una marxa més. De fet, en el primer minut, amb una molt bona jugada, han tingut una ocasió molt clara de gol que ha sortit desviada. El Turó de la Peira tampoc s’ha quedat enrere i, a partir d’un mal refús, ha estat a punt d’estrenar el marcador al minut 49. De fet, aquesta ha estat la dinàmica de la segona part: moltes ocasions, però cap de materialitzada. Malgrat tot, al minut 66, Antonio García, mitjançant un contraatac, ha marcat i ha estrenat així el marcador (0-1). Amb aquest gol, el conjunt dirigit per Manu García s’ha animat i al minut 77 ha estat a punt de marcar el segon a partir d’una falta, però la pilota s’ha estavellat contra el travesser. Finalment, al minut 91, José Ocampo ha materialitzat el segon gol per sentenciar definitivament el partit (0-2). Ha estat un partit molt tens i una prova d’això són les expulsions que s’han vist durant l’enfrontament, que han provocat diverses tanganes i una mala maror en un derbi viscut amb molta intensitat.