El Barça, ja campió, ha guanyat per 2 a 5 la Reial Societat a domicili. Les de Jonatan Giráldez s’han imposat al conjunt basc de manera clara i han guanyat totes les jornades de la lliga. El partit podia semblar més complicat del que és normal perquè Jonatan Giráldez ha fet descansar deu de les futbolistes habituals, tot i que ha presentat un onze inicial de garanties que ha demostrat la superioritat barcelonista.

Les blaugrana sentencien el partit a la primera part

Tot i haver guanyat la lliga en l’anterior jornada, el Barça ha sortit més intens que mai contra la Reial Societat. El conjunt blaugrana ha mostrat una actitud guanyadora des del començament de l’enfrontament i ha plantejat un partit totalment ofensiu. L’encarregada d’obrir la llauna ha estat Patri Guijarro, al minut 21. Només quatre minuts més tard, al 25, Oshoala ha ampliat distàncies i ha marcat el 2 a 0. Les de Jonatan Giráldez no han deixat respirar la Reial Societat i al minut 29, Aitana Bonmatí ha marcat el tercer del Barça. Graham Hansen, al minut 32, feia el 0 a 4 i sentenciava encara més el matx. Després de marcar quatre gols en poc més de deu minuts, les blaugrana han abaixat la guàrdia i Jensen ha fet l’1 a 4 al minut 39.

Segona meitat més calmada

Amb el partit ja sentenciat, el Barça ha continuat atacant i ha posat el cinquè al marcador al minut 58, gràcies a Graham Hansen. La Reial Societat, però, no ha acabat de rendir-se i al minut 65 ha aconseguit fer el segon gol després que Patri Guijarro se’l fes en pròpia porteria. Amb el 2 a 5 al marcador, el resultat no ha canviat més. Alexia Putellas, la capitana del Barça, ha tornat a tenir minuts després de reaparèixer diumenge.