El San Cristóbal ha superat l’Hospitalet i passa a la segona ronda del play-off d’ascens a la Segona RFEF. Els egarencs, tot i avançar-se per 3 a 0 en 30 minuts a la primera part, han hagut de patir perquè l’Hospitalet ha fet el 3 a 1 al minut 72, i One ha marcat el 3 a 2 que ha dut el partit a la pròrroga després de l’1 a 0 del partit d’anada.

El San Cristóbal, molt superior a la primera part

La primera meitat ha estat de total domini del San Cristóbal, que gairebé ha sentenciat l’enfrontament en tan sols 18 minuts. Del 12 al 30, l’equip de Terrassa ha fet tres gols. Tom ha fet l’1 a 0 després d’una passada de Sanku. Kevin Alarcón ha marcat el segon al minut 20, i al 30 Sanku gairebé sentenciava l’eliminatòria amb el 3 a 0.

Reacció de l’Hospitalet

L’Hospitalet ha reaccionat a la segona meitat i ha buscat el gol que els acostava a la possibilitat d’obrir el partit. Els riberencs necessitaven dos gols per arribar a la pròrroga. Albert López ha fet el 3 a 1 en el minut 72 i des d’aquell minut els d’Héctor Simón han mirat de fer el gol de l’esperança. El San Cristóbal ha tingut alguna clara per sentenciar, però One ha marcat el 3 a 2 que forçava la pròrroga.

Pròrroga sense gols

La pròrroga ha estat molt lluitada per part de tots dos conjunts, però sense ocasions molt clares per canviar el signe del partit. L’Hospitalet ha dut la iniciativa, conscient que necessitaven marcar per classificar-se i el San Cristóbal es mantenia ferm en defensa i buscant alguna contra ràpida. Finalment, el marcador no s’ha mogut i el San Cristóbal ha fet valer la millor classificació a la fase regular.