La Unió Atlètica Horta ha perdut per 1 a 2 el partit que ha disputat al Feliu i Codina contra el Tàrrega. Els jugadors de Juan Camilo han fet un bon partit, però no han estat bé en els metres finals. Ramon ha avançat els targarins, Samu ha empatat per l’Horta, però Lautaro ha donat els tres punts al conjunt de l’Urgell.

L’Horta és superior, però qui marca és el Tàrrega

L’Horta ha dominat el partit des del començament amb diverses arribades per la banda dreta amb Eric Bezis i Aozora Kishimoto com a protagonistes. Iker Vaquera ha tingut la primera opció de gol, però el seu xut l’ha tret el porter Albert. Abans del quart d’hora de joc, la més clara per als hortencs. Una esfèrica penjada a l’àrea ha acabat impactant al travesser, però Jordi López no ha pogut aprofitar el rebuig del pal. Eric Bezis ha estat substituït per Bassols per una lesió. Al minut 24, primera arribada perillosa del Tàrrega, que s’ha convertit en gol. Xut de Ramón des de la frontal de l’àrea que ha tocat en un defensa i ha superat Aleix Ruiz. Malgrat el gol, rebut l’equip de Juan Camilo ha continuat creant perill. Bassols ha gaudit d’un xut dins de l’àrea després d’un bon retall, però el porter visitant ha fet una bona intervenció. Una primera part que ha finalitzat amb l’Horta per sota en el marcador, tot i que ha tingut més ocasions que el Tàrrega.

Els hortencs capgiren el marcador

Juan Camilo ha fet tres canvis al descans: han entrat Iñaki Villalba, Biel Blanco i Otman el Cabriti per Andrés Varese, Aozora Kishimoto i Albert Corzo. L’Horta ha sortit amb molta intensitat i ben aviat ha trobat el premi. Un llançament de falta de Joan Vives ha estat rematat per Samuel Homedes, que ha superat Albert i ha situat l’empat en el marcador. Iker Vaquera ha provat de fer el segon amb un bon xut que s’ha estavellat al lateral de la porteria. Al minut 73, bon contraatac del Tàrrega, que ha finalitzat Lautaro amb un barret sobre Aleix Ruiz, amb què ha fet el segon gol dels visitants. Samuel Homedes ha pogut empatar una altra vegada el partit després d’una pentinada de Jordi López, però el seu xut ha estat aturat per Albert en dos temps. Els de Juan Camilo han buscat el gol de l’empat, però han vist com els tres punts han marxat cap a Tàrrega.