El Barça Atlètic ha empatat a dos a l‘estadi Nou Pepico Amat contra l’Eldenc. Els de Rafa Márquez han aconseguit empatar el partit a la segona part després d’acabar la primera perdent per 2 a 0. Amb aquest empat el filial blaugrana continua en posicions de play-off d’ascens.

Cop dur per als blaugrana a la primera part

El Barça Atlètic ha començat el partit amb intensitat però s’ha trobat amb un terreny de joc que li ha dificultat molt la circulació de la pilota. Una gespa molt llarga i seca ha provocat que el conjunt de Rafa Márquez hagi tingut problemes per associar-se i jugar col·lectivament. L’Eldenc, enfront de la incomoditat dels barcelonins per jugar, s’ha anat fent fort i Soberón ha inaugurat el marcador per als alacantins al minut 30. A les acaballes de la primera part, els locals han marcat el 2 a 0, fet per Cris Montes. Un gol molt polèmic, ja que en la jugada anterior s’havia comès un penal clar sobre Luismi Cruz que l’àrbitre no ha assenyalat.

Resposta ràpida dels de Rafa Márquez

El partit semblava sentenciat, ja que a banda de l’avantatge de l’Eldenc, els blaugrana no havien jugat gaire bé a la primera meitat. La segona part, però, ha estat totalment diferent i el guió del matx ha canviat del tot. Al minut 60, Roberto Fernández ha retallat distàncies per als de Rafa Márquez i només 6 minuts després, al 66, Luismi Cruz ha empatat el partit. Amb el 2 a 2 al marcador, Lamine Yamal ha entrat al terreny de joc, cosa que ha significat el seu debut amb el filial blaugrana. Els últims minuts de joc han estat molt intensos i el partit ha estat molt obert. Tant l’Eldenc com el Barça Atlètic haurien pogut fer el gol que els donés la victòria, però el marcador no s’ha mogut més.