El Club Esportiu Europa ha aconseguit un triomf vital per tal de seguir somiant amb l’ascens. Les escapulades han guanyat per 3 a 2 el Viajes InterRías en un partit ple d’alternatives. L’Europa s’ha avançat al primer minut del partit (Clara, de penal), però el conjunt gallec ha remuntat (1-2). Quan més difícil ho tenien les de Gràcia han aconseguit remuntar després dels gols de Clara, de nou de penal, i d’Alba Ramos. Amb aquest triomf, l’Europa continua líder, empatat a punts amb l’Atlètic de Madrid (63). La setmana que ve hi ha un decisiu duel entre els dos equips a la capital d’Espanya.

L’Europa s’avança al primer minut

El partit ha començat de la millor manera possible per al conjunt escapulat. En el primer minut, penal favorable a les jugadores de Joan Bacardit. Clara no ha desaprofitat per fer el primer gol de l’enfrontament. El conjunt escapulat ha control·lat el partit, tot i alguna ocasió puntual del Viajes InterRías, que no ha generat gaire perill.

La segona meitat, boja

El Viajes InterRías ha sortit amb més ganes a la segona meitat i ha tingut alguna ocasió per empatar el matx. Al minut 60 Machado ho ha aconseguit després d’una errada de la defensa local. La mateixa jugadora, la capitana Machado, ha marcat l’1 a 2 al minut 70. Només quedaven 20 minuts, però les de Joan Bacardit no han llançat la tovallola.

En el 77 ha arribat la jugada clau del partit: penal i expulsió per doble groga de Gómez. Clara no ha perdonat des dels 11 metres i en el minut 85 Alba Ramos ha fet el 3 a 2 definitiu que permet el conjunt de Gràcia somiar amb l’ascens a la Primera RFEF, la segona categoria del futbol femení.