L’Espanyol B ha perdut per 2 a 1 al camp del Terrassa i els periquitos encadenen tres jornades sense guanyar, tot i que des de l’anterior jornada ja són, matemàticament, equip de play-off d’ascens a Primera RFEF.

Lucas Viña avança el Terrassa

Al minut 12, una centrada des de la dreta ha acabat amb la pilota morta dins l’àrea i Lucas Viña ho ha aprofitat per avançar els locals. El gol ha arribat en la primera oportunitat clara d’un partit que s’ha obert arran del gol i s’han començat a veure més aproximacions. Kenneth ha tingut l’empat a les seves botes, però el Terrassa també ha pogut fer el segon amb una arribada claríssima.

L’Espanyol B empata mitjançant Javi Hernández

L’Espanyol B ha respost a la represa de la millor manera. Javi Hernández, al 62, ha posat la igualada al marcador. L’empat no ha deixat abatuts els locals, al contrari, els ha fet revifar i han tingut moltes aproximacions: dues de Jordi Cano, una altra de Sergi i una d’Aythami. Tantes, que finalment han tingut premi. Ha estat al minut 82, quan Lucas Viña ha fet el seu doblet i ha deixat els tres punts a Terrassa.