La UE Sant Andreu ha guanyat per 1 a 0 contra el Peralada i s’ha classificat per a la segona ronda del play-off d’ascens a Segona RFEF, on s’enfrontarà al CP San Cristóbal, que ha superat l’Hospitalet. Un gol d’Albertito a la segona part ha donat la tranquil·litat als andreuencs que ja havien guanyat el partit d’anada a Girona.

Domini andreuenc sense encert

El partit ha començat amb un Sant Andreu molt ordenat al darrere i amb ganes al davant. Josu ha estat el primer en provar sort amb un xut des de fora de l’àrea que Aroca ha enviat a córner. Deu minuts després ha estat Cargol qui ha enviat la pilota als núvols. El Peralada ha intentat fer mal al contraatac, però sense èxit. Els homes entrenats per Xavi Molist han controlat la pilota amb molta paciència fins a trobar una oportunitat. Una combinació entre Josu i Genís ha estat a punt de ser el primer gol del partit, però el xut d’Albertito ha marxat fora per ben poc. La següent ocasió clara dels andreuencs ha estat un batibull d’oportunitats dins l’àrea amb un embolic que ha acabat amb la pilota al travesser. A les acaballes de la primera part Méndez ha estat a punt d’avançar el Peralada.

Albertito sentencia a la segona part

La segona part ha començat amb un ensurt per Jaime en un xut llunyà enverinat de Nierga que gairebé avança els gironins. La resposta andreuenca ha vingut en un xut de Cargol que ha desviat la defensa del Peralada i que gairebé col·loca dins la seva pròpia porteria. Marc Gelmà ha tornat a gaudir d’una ocasió clara d’un Peralada molt més actiu a la represa. El Sant Andreu ha reclamat un penal en una jugada dins l’àrea a Albertito i el partit s’ha obert de bat a bat. Josu ha tingut la més clara del Sant Andreu quan el davanter s’ha quedat sol davant el porter, però Aroca ha refusat el xut de l’andreuenc. El mateix jugador ha reclamat penal en una jugada dins l’àrea en el minut 74 de partit. Finalment, un gran xut d’Albertito ha acabat dins la xarxa per sentenciar l’eliminatòria. Els andreuencs jugaran la segona ronda contra el San Cristóbal amb el factor camp a favor, amb tornada també al Narcís Sala.