L’Escola Esportiva Guineueta ha empatat per 0 a 0 contra l’Igualada al Municipal de la Guineueta en la 27a jornada de lliga a Primera Catalana. Els homes de Luis Gallego han tingut diverses ocasions de gol per emportar-se els tres punts, però no han estat encertats de cara a porteria. Tot i l’empat, el Guineueta continua en zona d’ascens directe a la Superlliga Catalana.

Intercanvi de cops a la primera part

L’inici del partit ha estat un bombardeig absolut del Guineueta a la porteria de l’Igualada. Tot just començar, al minut 1, Pompido ha rematat una pilota de cap que ha fet lluir el porter del conjunt visitant. Els de Nou Barris no s’han aturat i al minut 6 han disposat d’una doble ocasió que no ha acabat en gol de miracle. Després dels primers deu minuts l’Igualada ha reaccionat i ha avisat el Guineueta amb un xut al pal al minut 32. L’ocasió dels igualadins ha fet reaccionar als de Luis Gallego i Pompido ha estat a punt de marcar al minut 35 amb un xut creuat que se li ha obert massa.

Segona part, mateix guió

La segona meitat no ha canviat gens i ha semblat un reflex de la primera. El Guineueta, una altra vegada, ha sortit més intens que l’Igualada i ha disposat de dues ocasions clares. La primera de Pompido, que ha rematat una centrada de córner amb el cap, on la pilota ha sortit fregant el pal. Instants després, Burama s’ha inventat una jugada espectacular driblant a mig equip visitant, però no ha estat encertat amb la definició. Després del setge del Guineueta, però, l’Igualada ha tingut la seva rèplica i al minut 85, Cuadras ha enviat una pilota al pal que hauria pogut sentenciar el partit. Finalment, els dos equips es reparteixen els punts i el Guineueta segueix en posicions de play-off d’ascens.