El pilot català Toni Bou s’ha proclamat campió del món de trial outdoor després de guanyar el Gran Premi de França aquest diumenge. El pilot de l’equip Repsol partia amb 22 punts d’avantatge a la classificació general respecte al seu principal perseguidor, el tarragoní Adam Raga. El campió del món ha guanyat les set curses que s’han disputat al Mundial fins ara.

Setena victòria en set curses

Bou sortia des de la ‘pole position’ i no ha deixat escapar la possibilitat de sumar el setè triomf al campionat, que li val per revalidar el títol de campió del món. El pilot de Piera ha guanyat amb contundència a França després d’acabar la cursa amb nou punts, mentre que els seus companys al podi, Jaime Bustos i Adam Raga, han acabat amb 23 i 25, respectivament.

El millor de la història

El pilot de Repsol suma un total de 26 títols mundials. Des de l’any 2007, ha guanyat tots els Campionats del Món de trial que s’han disputat tant en modalitat indoor com outdoor. Als seus 32 anys, Bou suma un total de 172 victòries i és, de llarg, el pilot que ha aixecat més títols mundials a la història. De fet, supera amb escreix els 12 campionats de Dougie Lampkin, segon motorista amb més títols de tots els temps.