L’Espanyol afrontava contra el Lens, equip de la Segona Divisió francesa, el segon partit de la pretemporada. Per als pericos, l’encontre era l’assaig general abans del seu primer partit oficial, contra l’Stjarnan, dijous que ve. Els únics canvis que plantejava David Gallego a l’onze eren Lluís López i Naldo, que partien com a centrals titulars en detriment de Bernardo i Hermoso, que ja és jugador de l’Atlètic de Madrid.

El partit ha començat de la pitjor manera per als blanc-i-blaus, ja que el Lens ha estrenat el marcador a favor seu al minut 4 amb un gol de Banza. Els homes de David Gallego no han alterat els seus plans i han continuat tractant de dominar la possessió de pilota i atacant amb paciència. Al minut 24, Melendo ha marcat el gol de l’empat assistit per Javi López. Poc després, Ferreyra ha estat l’encarregat de fer el segon dels pericos aprofitant un malentès entre la defensa i el porter francesos, per marcar a porteria buida. L’Espanyol ha arribat al descans havent superat el sotrac inicial i amb bones sensacions quant a joc.

Primers minuts del Monito Vargas

David Gallego ha optat per mantenir l’onze després del descans, però els canvis no han trigat a arribar per donar entrada al Monito Vargas, que ha debutat com a blanc-i-blau; a Marc Roca, i a Wu Lei, que s’han estrenat en aquesta pretemporada. Precisament. aquests tres homes han protagonitzat el tercer gol de l’Espanyol: Vargas ha filtrat una passada a Wu Lei, que ha provocat un penal que Marc Roca ha transformat per fer l’1-3 definitiu. Els homes de David Gallego sumen així una victòria que els permet arribar plens de confiança al partit contra l’Stjarnan, el primer compromís de l’Europa League per als pericos.

Les valoracions de David Gallego

Un cop acabat el partit, el tècnic blanc-i-blau David Gallego s’ha mostrat satisfet amb el partit i considera que l’equip ja ha agafat ritme de competició de cara al primer partit de la Europa League davant l’UMF Stjarnan.